Limingan automaalaamo logo

AUTOMAALAUS, VAURIOKORJAUS JA VAHINKOTARKASTUS
HELPOSTI YHDEN LUUKUN PERIAATTEELLA.

Ota yhteyttäVaraa aika netistä

Limingan automaalaamo logo

TOIMIMME NYT MYÖS RUSKOSSA.

Ota yhteyttäVaraa aika netistä

Limingan automaalaamo logo

OLEMME VAKUUTUSYHTIÖIDEN VALTUUTTAMA
VAHINKOTARKASTUSPISTE.

Ota yhteyttäVaraa aika netistä

Limingan automaalaamo logo

VAURIOKORJAUKSEN JÄLKEEN
AUTOSI TEHDASTAKUU JATKUU.

Ota yhteyttäVaraa aika netistä


SIJAISAUTO

 

Voit saada sijaisauton käyttöösi kauttamme autosi korjaustyön ajaksi. Ilmoita sijaisauton tarpeesta heti aikaa varatessasi, niin järjestämme sinulle auton toimipisteeseemme sovittuna ajankohtana.

Mikäli olet kolarin syytön osapuoli ja autosi on joko oma, osamaksu- tai rahoitusleasingauto, korvaa vastapuolen vakuutusyhtiö sijaisauton vuokrauskuluista 94% siltä ajalta, jolloin autosi on korjattavana. Mikäli kyseessä on puolestaan huoltoleasingauto, korvaa vastapuoli sijaisautokuluista täydet 100 %.

Kaskovahingoissa (kun vahinko on itse aiheutettu) vakuutusyhtiö korvaa sijaisautosta aiheutuvia kustannuksia, mikäli sinulla on autovakuutuksen jatkuvuusturva tai sijaisautovakuutus. Varmista vakuutuksesi kattavuus ennen auton vuokrausta. Vakuutusyhtiön myöntämät sijaisautot ovat korkeintaan samaa kokoluokkaa kuin oma korjauksessa oleva autosi.

Sijaisauton käyttöönotto edellyttää vahinkoilmoituksen ja käyttötarveselvityksen teon vakuutusyhtiöön. Käyttötarveselvityksellä osoitat, että tarvitset autoa työssäsi tai auto on päivittäisen liikkumisesi kannalta välttämätön. Mikäli olet syytön osapuoli itse vahinkoon, tarvitse vuokrausluvan vastapuolen vakuutusyhtiöstä. Mikäli vakuutusyhtiö ei anna laskutuslupaa tai laskutuslupaa ei ole ehditty vielä myöntää vuokrauksen
päättyessä, maksat vuokrauskustannukset kokonaisuudessaan. Jos vakuutusyhtiö on sitoutunut maksamaan 94 % sijaisauton vuokrasta, maksat ylijäävän osan, 6%. Sitoudut maksamaan vuokra-auton omavastuuosuuden mahdollisessa vuokra-autolle sattuneessa vahinkotapauksessa.

Sijaisauto annetaan käyttöösi tankattuna, ja se tulee myös palauttaa tankattuna. Palauta sijaisauto takaisin samalla kun noudat oman korjatun autosi.